BioRePeel Cl3

1 x 6 ml

Olasz orvosi peeling a bőr biostimulációjához. A BioRePeelCl3 egy olyan eszköz, amely egy kétfázisú, szabadalmaztatott peeling biostimuláló és revitalizáló hatással. Gyengéd hámlasztó és keratolitikus hatásának köszönhetően felgyorsítja a sejtregenerációt azáltal, hogy eltávolítja a stratum corneum külső sejtjeit.

Cikkszám: BRP003


19990 / db


Termék leírás

A BioRePeelCl3 két fázisból áll:

A hidrofil fázis (sárga) számos összetevőt tartalmaz, például:

  triklór-ecetsav 35%
  laktobionsav
  szalicilsav
  borkősav, citromsav
  vitaminok: C és B2
  glicin, prolin, hidroxiprolin, arginin
  gamma-aminovajsav

A lipofil fázis (kék) szkvalént és izopropil-mirisztátot  tartalmaz  , amelyek célja a hidrofil réteg oxidáció elleni védelme és a készítmény stabilizálása .

Az eljárás minimálisan invazív a páciens számára és gyakorlatilag fájdalommentes. Csak az érzékeny bőr tapasztalhat enyhe égő érzést. Ez a peeling nem zár ki a mindennapi tevékenységekből, egész évben, életkori megkötések nélkül használható. Amikor a készítmény a bőrrel érintkezik, a bőr külső rétegében lévő fehérjék denaturálódnak, és egy biokémiai kaszkád aktiválódik, ami növekedési faktorok (PDGF, alfa és béta 1 TGF, VEGF) termelődéséhez vezet.

Mit ad neked a BioRePeel?

A BioRePeelCl3 egy olyan orvosi eszköz, amely egy kétfázisú, szabadalmaztatott peeling biostimuláló és revitalizáló hatással. Kiegyenlíti a bőrtónust és csökkenti az elszíneződést. Gyengéd hámlasztó és keratolitikus hatásának köszönhetően felgyorsítja a sejtregenerációt azáltal, hogy eltávolítja a stratum corneum külső sejtjeit, szelektíven hatva a kötő corneocita csomópontokra. 

Mikor vannak a hatások a BioRePeel után?

A BioRePeel egy többfunkciós készítmény, amely azonnali eredményeket biztosít. Használható évszaktól függetlenül, bármilyen életkorban és különböző bőrtípusokon.
A teljes kezeléssorozat elvégzése esetén a hatás tovább tart.

A BioRePeel okoz bőrhámlást?

Tű nélküli alkalmazással a kezelés fájdalommentes és nem hagy nyomot a bőrön. Nem okoz hámlást vagy bőrirritációt. A mikrotűs mezoterápiával kombinált eljárás során enyhe hámlás léphet fel.  

Milyen gyakran kell használni a BioRePeel peelinget?

A kívánt eredmény elérése érdekében ajánlott egy sor kezelést elvégezni.
A BioRePeelCl3 FND kezelést (arc, nyak, dekoltázs) 4-6 alkalommal kell megismételni 7-12 naponta.
A BioRePeelCl3 BODY kezelést 10-15 naponként 4-6 alkalommal kell megismételni.

Mennyi ideig tartsam a BioRePeel peelinget?

A kezelés során a BioRePeel-t kis cseppekben kell a bőrre felvinni, majd nitril kesztyűvel eloszlatni, és felszívódásig masszírozni a bőrbe. Hagyja a készítményt a bőrön:

BioRePeelCl3 FND (arc, nyak, dekoltázs): 3-5 perc; 

BioRePeelCl3 BODY (kéz, könyök, térd, fenék, láb): 5-10 perc.