Képzések / Zsírbontó képzés

Zsírbontó képzés

elméleti és gyakorlati online képzés

Válassz képzés szintet!

Sajátítsd el Te is a zsírbontás új módszerét online otthonod vagy szalonod, rendelőd kényelméből!
Ára: 280000/ Fő

A képzésről

Az arc fiatalítása és az arc anti-aging kezelései mellett egyre nagyobb az igény a test fiatalítására, feszesítésére és a makacsul lerakodott zsírpárnák gyors, hatékony és eredményes eltávolítására!

Az Aqualyx-szal történő eljárás egy olyan invazív zsírbontás, mely során egy speciális tű segítségével, néhány szúrással a hámon áthatolva kerül a szükséges hatóanyag a szervezetbe. Ennek ellenére nem jár fájdalommal, csak egy kis szúró érzéssel, hiszen az eljárást az érzéstelenítő teszi kevésbé kellemetlenné.

Az online képzés egy elméleti és gyakorlati videó anyagot tartalmaz, melyben részletesen elmondásra és bemutatásra kerül a technika és annak alkalmazása.

 

Az online képzés elvégzésével névre szóló nemzetközi tanúsítvány kerül kiállításra, amely nem egyenértékű az államilag elismert szakképesítéssel!

 

Jelentkezés

Adatok ellenőrzése

Képzés neve: Zsírbontó képzés - elméleti és gyakorlati online képzés


Vezetéknév: *
Keresztnév: *
Telefonszám: *
Email cím: *
Üzenet: *
* Jelölt mezők kitöltése kötelező!

Elolvastam és elfogadom az Általános szerződési feltételeket.
Hozzájárulok, hogy az adatkezelő a megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját Adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje, és vásárlói fiókom üzemeltetésével kapcsolatosan felhasználja.