Képzések / Meso Hair képzés

Meso Hair képzés

elméleti és gyakorlati online képzés

Válassz képzés szintet!

Sajátítsd el Te is a Meso Hair technika új módszerét online otthonod vagy szalonod, rendelőd kényelméből!
Ára: 120000/ Fő

A képzésről

A MesoHair hajmezoterápia biostimulációból áll, egy olyan kezelésből, amely biológiailag aktiválja a szőrsejteket kis injekciókkal. Megfordítja a tüszők zsugorodását, és fokozza a haj vastagságát és annak növekedését.

 

 

A MesoHair mezoterápiás vegyületek 50+ hatóanyagot tartalmaznak, köztük biomimetikus peptideket, vitamin komplexeket, ásványi sókat, koenzimeket, hialuronsavat (amely fontos a hajszálak vastagságának növelésében), aminosavakat, növekedési faktorokat és antioxidánsokat. amelyek nélkülözhetetlenek a fejbőr egyensúlyához és táplálásához.

A Covid-19 megjelenése óta számos nő és férfi küzd a haj ritkulásának és hullásának problémájával, így ezzel a szolgáltatással rövid időn belüli megtérüléssel kalkulálhatsz!

Az online képzés elvégzésével névre szóló nemzetközi tanúsítvány kerül kiállításra, amely nem egyenértékű az államilag elismert szakképesítéssel!

 

 

A további munka végzéséhez szükséges eszközök és anyagok az LbN Hungary™ webáruházában beszerezhetőek!

Jelentkezés

Adatok ellenőrzése

Képzés neve: Meso Hair képzés - elméleti és gyakorlati online képzés


Vezetéknév: *
Keresztnév: *
Telefonszám: *
Email cím: *
Üzenet: *
* Jelölt mezők kitöltése kötelező!

Elolvastam és elfogadom az Általános szerződési feltételeket.
Hozzájárulok, hogy az adatkezelő a megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját Adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje, és vásárlói fiókom üzemeltetésével kapcsolatosan felhasználja.