Kedves Érdeklődő, kedves tanulni vágyó Kolléganő!2015 óta foglalkozom Vendégeim szépségének hangsúlyozásával.

Korábban az értékesités és a marketing világában dolgoztam. De mindig vágytam egy kicsit többre. Hogy valójában mire? Arra, hogy legyen egy márka, ami csak az enyém.
Amit, ha bárki bárhol kiejt az hozzám köthető legyen és ennek hátterében a maximális profizmus is szerepet kapjon.

2015 szeptemberében született meg a Lashes by Niki.

Kezdetekben a klasszikus 1D pillaszetteket készítettem Vendégeim részére, de gyorsan rá kellett jönnöm, hogy a Vendégek újat akarnak és persze sűrűbb és sűrűbb szempillákat. Időt és energiát nem sajnálva folyamatosan képeztem magam, hogy mikor Vendégeim a tükörbe pillantanak pontosan azt vagy kicsivel többet kapjanak, mint amiről álmodtak 

2016 januárban indultam el életem első szempilla építő versenyén.

Itt országos harmadik helyezést sikerült elérnem.
Számomra gyorsan egyértelművé vált, hogy a szép szempillák tökéletes összhangját egy szépen ívelt szemöldök koronázza meg leginkább, így nem kellett sok idő hozzá, hogy megszerezzem az első sminktetováló oklevelemet. Ezt követően még szebbé tehettem Vendégeimet és a logómban és a márka nevemben helyet kapott a PMU megnevezés is.
Idővel többen megkerestek, hogy szeretnék elsajátítani azt a technikát, mellyel én dolgozom mind a pilla építésben, mind a sminktetoválásban .
Ekkor váltam a szakmám oktatójává.

 

2017 őszén a pillát és a sminktetoválást kiegészítve kozmetikus lettem.

De továbbra is a pillázás, a szemöldökök formázása és annak tetoválása illetve a webshop működtetése volt a fő profilom.

2019 év elején a Lashey by Niki névből összetevődött, majd megalakult a ma már védjegyoltalom alatt álló LbN Hungary™, ami már egy sokkal professzionálisabb szintre emelte a márkámat.

Az oktatások fantasztikus szakemberekkel és szakoktatókkal egészültek ki, folyamatos fejlődésen és átalakuláson mennek keresztül a termékeim és egy olyan innovatív márkává sikerült fejlődnünk, ami méltó helyet képvisel a magyar és a környező országok szakmai piacán.

Mindig azt vallottam, hogy azontúl, hogy a Tanulóim kezébe adom a technikámat kell még, hogy számomra is elfogadott és tökéletes termékekkel fejleszthessék tudásukat.
Ekkor kezdtem el termékeket és eszközöket tesztelni. Hosszú hónapokig dolgozom egy egy jónak ítélt termékkel, de a webáruházam termék portfóliójába csak az adott kategória legjobb termékei kerülhettek be.

Célom a folyamatos fejlődés és fejlesztés, mellyel jobbá és még jobbá tehetem a magam és mások munkáját egyaránt.

2019 év végén a márka számos Szakemberhez eljutott az országban, mivel elsők közt hoztuk el Magyarországra a hihetetlen népszerűségnek örvendett Hyaluron Pent.

Ez volt az az időszak, mikor az LbN Hungary™ utat tört és kapukat nyitott meg és nem áll meg azóta sem.

2020 évben még magasabb szintet képviseltünk és még magasabb tudást tudtunk átadni a nálunk tanulni vágyóknak.

Jelenleg, 2023-ban Magyarországon mi vagyunk az egyetlen olyan Esztétikai Akadémia, aki úgy hirdet és képez Szakembereket, hogy érvényes CPD és IEBDAC akkreditációval is rendelkezik, továbbá a Pest Vármegyei Kormányhivatal által kibocsájtott engedélyszámmal rendelkezik.

Köszönöm Neked, hogy itt vagy az oldalamon és beléptél az én kis világomba.


Igyekszünk maximális szakmai precizitással és alázattal rászolgálni arra, hogy Hallgatóink vagy Vásárlóink között köszönthessünk!