Kedves Érdeklődő, kedves tanulni vágyó Kolléganő és Kolléga!Szeretettel és tisztelettel köszöntelek az LbN Hungary™ weboldalán!

Engedd meg, hogy bemutatkozzam: Csúri Nikolett vagyok, az LbN Hungary™ megálmodója. Csapatommal több, mint 8 éve azon dolgozunk, hogy professzionális szinten és alázattal támogassuk a tanulni és fejlődni vágyókat.

Az elmúlt 9 évben nagy utat jártunk be...

2015 óta foglalkozom Vendégeim szépségének hangsúlyozásával.

Korábban az értékesités és a marketing világában dolgoztam. De mindig vágytam egy kicsit többre. Hogy valójában mire? Arra, hogy legyen egy márka, ami csak az enyém.
Amit, ha bárki bárhol kiejt az hozzám köthető legyen és ennek hátterében a maximális profizmus is szerepet kapjon.

2015 szeptemberében született meg a Lashes by Niki.

Kezdetekben a klasszikus 1D pillaszetteket készítettem Vendégeim részére, de gyorsan rá kellett jönnöm, hogy a Vendégek újat akarnak és persze sűrűbb és sűrűbb szempillákat. Időt és energiát nem sajnálva folyamatosan képeztem magam, hogy mikor Vendégeim a tükörbe pillantanak pontosan azt vagy kicsivel többet kapjanak, mint amiről álmodtak 

2016 januárban indultam el életem első szempilla építő versenyén.

Itt országos harmadik helyezést sikerült elérnem.
Számomra gyorsan egyértelművé vált, hogy a szép szempillák tökéletes összhangját egy szépen ívelt szemöldök koronázza meg leginkább, így nem kellett sok idő hozzá, hogy megszerezzem az első sminktetováló oklevelemet. Ezt követően még szebbé tehettem Vendégeimet és a logómban és a márka nevemben helyet kapott a PMU megnevezés is. Idővel többen megkerestek, hogy szeretnék elsajátítani azt a technikát, mellyel én dolgozom mind a pilla építésben, mind a sminktetoválásban .

Ekkor váltam a szakmám oktatójává.

 

2017 őszén a pillát és a sminktetoválást kiegészítve kozmetikus lettem.

De továbbra is a pillázás, a szemöldökök formázása és annak tetoválása illetve a webshop működtetése volt a fő profilom.

2019 év elején a Lashes by Niki névből összetevődött, majd megalakult a ma már védjegyoltalom alatt álló LbN Hungary™, ami már egy sokkal professzionálisabb szintre emelte a márkát.

Az oktatások fantasztikus szakemberekkel és kiváló oktatókkal bővültek, biztosítva a folyamatos fejlődést és átalakulást. Termékeink szintén állandó innováción mennek keresztül, ennek köszönhetően sikerült olyan márkává fejlődnünk, amely méltó helyet képvisel a magyar és a környező országok szakmai piacán. Mindig is hittem abban, hogy a Tanulóink számára nemcsak a technikát kell jól átadni, hanem biztosítani kell számukra a legjobb és általunk is elismert termékeket, hogy fejleszthessék tudásukat. Ezért kezdtem el termékeket és eszközöket tesztelni. Hónapokig dolgozom minden egyes ígéretes termékkel, de a webáruházam termékportfóliójába csak az adott kategória legkiválóbb termékei kerülhetnek be.

Célom a folyamatos fejlődés és fejlesztés, mellyel jobbá és még jobbá tehetem a magam és mások munkáját egyaránt.

2019 év végére a márka számos szakemberhez eljutott országszerte, mivel elsőként hoztuk el Magyarországra a rendkívüli népszerűségnek örvendő Hyaluron Pent.

Ez volt az az időszak, amikor az LbN Hungary™ áttörést ért el és új kapukat nyitott meg, azóta pedig folyamatosan fejlődik és növekszik.

2020-ban még magasabb szintet értünk el, és még mélyebb tudást tudtunk átadni azoknak, akik nálunk kívántak tanulni.

2022 és 2023 évben Magyarországon mi voltunk az egyetlen olyan Esztétikai Akadémia, aki úgy hirdetett és képzett Szakembereket, hogy érvényes CPD akkreditációval, továbbá a Pest Vármegyei Kormányhivatal által kibocsájtott engedélyszámmal is rendelkezett! Több száz sikeres Szakembert képeztünk, akik egy olyan professzionális tudást sajátíthattak el akadémiánkon, mellyel a legjobb Szakemberek közé tartozhatnak.

2023-ban kiemelkedően sikeres évet zártunk.

Számos szakembert képeztünk, miközben webáruházunk termékkínálata jelentősen bővült, és Magyarország egyik legnagyobb orvos-esztétikai webáruházává váltunk. Az év során egy jelentős elismerésben is részesültünk: átvehettük Közép-Európa legjobb esztétikai akadémiájának járó díjat. Mindez egyértelműen a csapat maximális profizmusát tükrözi.

Köszönöm Neked, hogy itt vagy az oldalon és beléptél az LbN™ világába!

Igyekszünk maximális szakmai precizitással és alázattal rászolgálni arra, hogy Hallgatóink vagy Vásárlóink között köszönthessünk!

Valljuk, hogy tudást az adhat át Neked, aki maga is megtanulta és nem csupán hiszi, hogy tudja, hanem be is bizonyította. Célokról az beszélhet, akinek voltak és el is érte azokat, az oda vezető útról pedig az mesélhet Neked, aki végig ment rajta!