Hyaluron Pen


 

Sokatokban felmerülhet a kérdés, hogy a pilla és a sminktetoválás után, hogy "kerül képbe" egy olyan eszköz, mely valóra válthatja sok Hölgy álmát, azaz telt ajkakat, formásabb arckontúrt és hidratáltabb bőrt eredményez.

Talán kevesen tudjátok rólam, hogy valójában 3 és fél évvel ezelőtt a kozmetika egy éles szakmai váltás volt az életemben, hiszen közgazdász végzettséggel egészen 2015-ig az üzleti életben tevékenykedtem, világcégeknél dolgozhattam értékesítőként és marketing szakemberként.

Kb. másfél évvel ezelőtt éreztem azt, hogy hiányzik az én kis üzleti világom, kell valami ami összeköti a kozmetikát az értékesítéssel, így született meg a Lashes by Niki után a SHOP is. Az első pillanattól kezdve világszerte ismert és elismert és általam is tesztelt márkákat forgalmaztam, mindig hittem a BRAND összetartó erejében.

Folyamatosan figyelem világszerte a szépségiparban az újdonságokat és az innovativ dolgokat, igy találtam rá Elizarova Julia-ra Moszkvában, aki megismertette velem ezt a szuper készüléket.

Hogyan is működik?


Noninvazív eljárásról van szó, ami azt jelenti, hogy a hatást tűszúrás nélkül érjük el.
A Hyaluron Pen készülék a nagy nyomás hatására  (800 km/h) a hyaluronsavat a bőr alá engedi. Egy apró ponton a kezelendő területnél keletkezhet egy minimális vérzés, de semmilyen további kellemetlenséggel nem jár.

 

Jelenleg mind a készülék, mind a kezelés egy forradalmian új dolognak számít hazánkban. 
Kifejezetten kozmetikus szakemberek számára lett kifejlesztve. 
A kezelés során pontosan ugyanolyan hyaluront használunk, mint, amit a tűszúrásnál. 
A termékeket a célzott felhasználhatósága alapján kategorizáljuk. 
Különböző típusú hyaluront használunk ajak térfogat növelésre, mély ráncokra, mimikai ráncokra, stb... 

A hyaluron, mint csodaszer?

Rendkívül nagy vízmegkötő képessége miatt valóban csodaszernek számít a kozmetikai iparban, hiszen a hyaluronsav molekula a saját súlyának akár ezerszeresét is képes vízben megkötni. Ez a tulajdonság teszi az egyik leginkább hasznos hatóanyaggá az anti aging kozmetikumok tekintetében.

Az írásom most elsősorban a Szakemberekhez szól. Hiszen célom, hogy általuk egyre több városban elérhető legyen a szolgáltatás a Vendégeik számára. Ehhez igyekszem a háttérből számukra megfelelő szakmai és PR támogatást biztosítani.

Mindenképpen hosszútávú együttműködésre törekszünk Partnereinkkel, azok számára, akik az LbN által forgalmazott Hyaluron Pent vásárolják meg elérhetővé tesszük azokat a típusú Hyaluronsavakat, melyekkel a leghatékonyabb eredményt tudják elérni.

Referenciaszalon programunkban való részvétel az eszköz megvásárlásával együtt automatikusan jár.

2019-ben célul tűztem ki magam elé, hogy minden olyan szakmai továbbképzésen jelen leszek (legyen az bárhol is a világon), amivel segíthetem a referenciaszalon tulajdonosok kiemelt működését.

Legyen 2019 a Hyaluron Pen éve,

Legyen a Te szakmai fejlődésednek éve,

Legyen a mi közös szakmai sikerrel teli évünk!