LbN HyaluronPen Hungary


Mindenhol érvek és ellenérvek a HyaluronPen vonatkozásában…

Lássuk csak!

Mit tud ez a Pen? Mit tud a mi szakmai hátterünk?

Miért jó velünk tartani?

 

Kezdjük azzal, hogy mi nem csak megtanítunk arra, hogyan használd az eszközt, mi megtanítunk arra hogyan használd JÓL az eszközt.

Hogyan tudsz szépen és jól tölteni vagy hogyan tudsz tölteni! Nagyon nem mindegy!

Olyan anyagokat használunk és olyan cégekkel kötünk együttműködési megállapodásokat, akik specializáltan olyan töltőanyagokat (fillereket) használnak, amik adott területekre lettek fejlesztve.

Lehet magas hatóanyag tartalmú töltőanyagunk, de mit tegyünk, ha a vendég a formátlan vékony ajkait szeretné teltebbé tenni vagy mit tegyünk akkor, ha Vendégünk szája alapvetően már formás, de szeretné természetesen hangsúlyosabbá tenni.

Mit tegyünk akkor, ha Vendégünk arcán már megjelentek azok a fránya ráncok, de még nem olyan mélyek…

Nem mindegy melyik ampullához nyúlunk, hiszen mi nem csak tölteni akarunk, mi jól tölteni akarunk.

A mi Referenciaszalon tulajdonosaink ismernek minden hatóanyagot, minden töltőanyagot és minden olyan töltőanyagot, melyeket adott területen kell használniuk.

Ezért azontúl, hogy használni tudják az eszközt jól is tudják használni.

Minden olyan referenciaszalon, aki minket választ hosszútávú döntést hoz. Ők azok, akik vállalják, hogy Vendégeiket a maximumon tudják kiszolgálni.

Miért nem tesszük mindenki számára elérhetővé termékeinket?

Mi kizárólag azok számára tesszük elérhetővé termékeinket, akik a mi eszközünk mellet teszik le voksukat, nincs ez másként a világban máshol sem. Mi abban hiszünk, hogy Te, aki minket választasz és bizalmat szavazol az LbN HyaluronPen Hungarynek hosszútávon elhivatottá válsz a magas minőség, a folyamatos fejlődés és a teljes elhivatottság felé.

Egy olyan csapatba fogsz tartozni, ahol nincs konkurencia harc, ahol mindenki segíti a másikat, ahol mindenki alázattal bír a tudás iránt és, akik Vendégeik számára nem a legújabbat akarják nyújtani, hanem egyben a legjobbat is.

 

Mi olyan világszerte ismert és elismert cégek töltőanyagait hivatottunk használni, mint a Juvederm,a Teosyal vagy a világ egyik legerősebb töltőanyaga az Ellansé.

Mi a Vendégeinknek a maximumot kívánjuk nyújtani.

Hogy a fentieken túl miért érdemes hozzánk csatlakozni azt néhány napon belül egy újabb blog bejegyzés kíséretében fogom kifejteni.

34 Referenciaszalon, 34 elhívatott és alázattal bíró Kozmetikus, akik mind az LbN HyaluronPen Hungary mellett tették le a voksukat.