Gouri 64.900 Ft helyett

egyedülálló biorevitalizációs anyag

A GOURI egy egyedülálló és rendkívül hatékony biorevitalizációs anyag. Újdonság a biorevitalizációs termékek piacán, tulajdonképpen folyékony szálakként tekinthetünk rá. Hatóanyaga a polycaprolactone (PCL), egy különleges poliészter, amely erőteljes hatást gyakorol a kötőszövetképző sejtekre, a fibroblasztokra így fokozza a kollagén képződést az irhában. A hatóanyag, a polycaprolactone (PCL) régóta ismert és használt töltőanyag, amelynek a korábban használt formáinál a PCL mikrorészecskeként volt jelen, ezért fennállt a csomósodás, hegesedés veszélye.

Cikkszám: GOU001


59990 / db


Termék leírás

A GOURI, egy egyedülálló és rendkívül hatékony biorevitalizációs booster. Ez a forradalmian új, lebomló polimer technológia több mint egy klasszikus skinbooster, mivel az egész arcon alkalmazható, különleges polycaprolactone (röviden PCL) hatóanyagának köszönhetően pedig tökéletesen elterül, és azonnali neokollagenezist indukál.

A GOURI szabadalmaztatott technológiája a CESABP (Collagenesis- Enabled Solubilized active and Biodegradable polymer technology) egy egyedülálló fejlesztés, amely lehetővé teszi a természetes kollagén regenerációt mikropartikulák használata nélkül.

A Gouri elnyerte az április elején Monacoban megrendezett Esztétikai és Anti Aging Orvostudományi Világkongresszus által kihirdetett legjobb injektálható kollagén stimulátor díjat.