Radiesse with lidocaine

1,5 ml

A Radiesse® egy olyan természetes hatóanyagú töltőanyag, amely azonnal feltölti az arc volumenét, kisimítva az öregedés zavaró tüneteit. Befecskendezés után nem csak, hogy teltebbé teszi az arcot, hanem idővel a test természetes kollagén újratermelődését is serkenti, amely egy éven túl is eredményt biztosít a páciensek nagy részének.

Cikkszám: RAD003


64990 / db
54990 / db


Termék leírás

Tökéletesen alkalmazható mélyebb ráncokra, arcemelésre és kontúrozásra. A kézfej fiatalítására is kiváló.

Az elvékonyodó bőrrétegben található kollagént aktivizálni tudjuk Radiesse® kezeléssel, a bőr tömörségét, visszavastagodását elősegítve. Az Ön igényeitől függően, a Radiesse®-szel kisebb problémákat is meg lehet oldani, de komplex, egész arc kezelést is lehet végezni hosszú távú eredményekkel.

A fő különbség a hialuronsavas hatóanyaghoz képest, mely feltölt és vizet köt meg, hogy a Radiesse® a bőr elvékonyodását akadályozza meg azzal, hogy elegendő kollagént serkent, így a bőr visszavastagszik, tömörödik. A mindössze 30 perces kollagén serkentő kezelés azonnali eredményeket produkál, rövid időn belül beépül a szövetek közé, rugalmassá és feszessé téve a bőrt, idegentest érzés nélkül. Hatása természetes, a páciens visszanyeri fiatalos vonásait. 3 hónap alatt beindítja a test természetes kollagén újratermelődését, amelynek hatása kb. egy-másfél évig fenn marad, így nem igényel gyakori ismétlést.

A Radiesse alkalmazási területei:

  • orcák,
  • áll,
  • állvonal,
  • nasolabiális redők,
  • marionett ráncok,
  • kézfej.