Dermaheal SB Skin Rejuvenation

5 ml

A Dermaheal SB egy bőrvilágosító termék, amely 6 hatóanyagból áll, beleértve a biomimetikus peptid komplexet, C-vitamint, arbutint és növényi kivonatot. Csökkenti és megelőzi a hiperpigmentációt és küzd az öregségi foltok ellen. Gátolja a melanin szintézist, ezáltal csökkenti a bőr pigmentációját, az öregségi foltokat és a szeplőket a melanogenezis különböző rendellenességeiben. A formula kapszulázott arbutint és édesgyökér kivonatot tartalmaz, amelyek a tirozináz enzim gátlásával agresszíven blokkolják az L-DOPA eumelaninná és pheomelaninná történő átalakulását. Fehérítő hatású és hatékonyan gátolja meg a bőr további pigmentációját, így a bőr simává, puhává és ragyogóvá válik.

Cikkszám: DSB001


4990 / db


Termék leírás

6 hatóanyag

A termék hatékonyságát összetétele határozza meg, amely 6 hatóanyagból áll

 

» 3 BIOMIMETIKUS PEPTID

Oligopeptid -34 (C9-T9P2): Növeli a MITF (Microphthalmia-asszociált transzkripciós faktor) lebomlását, ami viszont csökkenti a melanogenitási faktorok termelődését. Elnyomja a melanoszómák keranocitákba való átvitelét.

Pentapeptid-13 (C9-ASP): Világosítja a bőrt azáltal, hogy blokkolja az α-melanocita stimuláló hormon MC1R-hez való kötődését.

Oligopeptid-50 (C9-Glamerin): Gátolja a melanogenezis faktorokat, a tirozinázt, a TRP-1-et (triptofán aminosav) és a TRP-2-t (triptofán aminosav). Csökkenti és megelőzi az öregségi foltokat és a hiperpigmentációt.

 

» C-VITAMIN

3-0 etil-aszkorbinsav: hatással van a kollagén szintézisére, gátolja a szabad gyököket és a melanin helyi túltermelését.

 

» ARBUTIN

Arbutin: Megvédi a bőrt a szabad gyökök okozta károsodásoktól. Megállítja a melanin pigment képződését a tirozináz aktivitás gátlásával.

 

» BOTANIKAI KIVONAT

Édesgyökér kivonat: Fokozza a fényesítő és antioxidáns hatást.