Dermaheal Dark Circle solution

1,5 ml

A Dermaheal Dark Circle Solution egy mezoterápiás termék, amelyet a szem alatti sötét foltok eltávolítására és kialakulásának megelőzésére terveztek.

Cikkszám: DDCS01


9990 / db


Termék leírás

A Dermaheal Dark Circle Solution a biomimetikus peptidek egyedülálló kombinációjának köszönhetően világosítja és hidratálja a szem alatti és a szem körüli bőrt, csökkenti az árnyékokat, foltokat és a fáradtság jeleit – friss és ragyogó megjelenést kölcsönöz az egész területnek.

 

Aktív összetevők és összetevők

3 biomimetikus peptid (TGP2, EDP3 és IPD2):  

  • Oligopeptid-34: csökkenti a melanin szintézisét azáltal, hogy gátolja a melanintestek átvitelét a keratinociták foltjaiba. A bőr hidratálásáért is felelős. Világosítja a bőrt.
  • Oligopeptid-24: csökkenti a ráncokat azáltal, hogy befolyásolja a sejtproliferációt,
  • Dekapeptid-4: javítja a rugalmasságot, befolyásolja az elasztin és a kollagén termelődését és szintézisét, javítja a fehérje anyagcserét, csökkenti az inzulinrezisztenciát, javítja a mikrokeringést és a zsírszövet égetési és lebontási folyamatát; a bőr kisimításáért felelős.

A gyártó a Caregen , amely a Prostolane és a Revofil márkákat is gyártás alá vonja.

CAREGEN

A Caregen céget 2001-ben alapították Koreában. A Caregen a biomimetikus peptidek és növekedési faktorok kutatásának és marketingjének globális vezetője. A Caregen az innováció és a technológia iránti elkötelezettségéről ismert, ami versenyelőnyt biztosít számukra. A Caregen egy dinamikus, progresszív és kutatás-fejlesztésen alapuló bőrbiológiai vállalat. A Caregennek világos elképzelése van arról, hogy „a növekedési faktorok és biomimetikus peptidek globális vezető vállalata legyen a kozmetikai és gyógyszeripari termékekben.”