Mesoestetick Acnelan pack

Professzionális orvosesztétikai módszer aknés és szeborreás bőr intenzív kezelésére

Cikkszám:


/ db


Termék leírás

A mérsékelt aknés és szeborreás bőr hatékony, gyors és kényelmes kontrollálására a mezoesztetikus aknelan. A patológia különböző kiváltó okainak keresztmetszeti megközelítése, intenzív professzionális módszert ötvözve az otthoni fenntartó kezeléssel konzultálva, egy teljes termékcsaládon keresztül.

Az Acnelan keresztirányú és egyidejűleg hat a pattanásos bőrre hajlamosító különböző tényezőkre. Kiszerelésének kulcsa a m.acne complex  körül forog , amely egy egyedülálló hatóanyag-komplexum, amelyet kifejezetten a kiegészítő tulajdonságaik alapján választottak ki. A formula szalicilsavat, mandulasavat és nátrium-lepargilátot tartalmaz, amelyek exkluzív bexaretinil-komplexszel kombinálva egyedülálló szinergikus hatást fejtenek ki, amely mélytisztítást és a pattanásos és szeborreás bőr átfogó megújulását eredményezi.

ELŐNYÖK 

A m.acne complex ™ hatóanyagainak tulajdonságait  in vitro vizsgálták a lézióvörösség és duzzanat csökkentése, valamint a melaninszintézis kapacitásának csökkenéseként mért depigmentációs hatás mellett.

Faggyútermelés csökkenése: ez lelassítja a faggyúmirigyek szekréciós tevékenységét.

A baktériumok elszaporodásának szabályozása: gátolja a bőrflórát alkotó törzsek növekedését és szaporodását, amelyek megfertőzhetik az elzáródott pilosebaceus csatornákat.

- Kevesebb bőrpír és hámduzzanat . Ez csökkenti és megnyugtatja az akne kitörések gyulladásos folyamatának intenzitását.

- Az akne utáni hiperpigmentáció halványítása . Ez javítja a hiperpigmentált bőrterületek megjelenését az akne kitörése után.