Bőrelemző

A speciális bőranalizátor egy modern készülék, amellyel az arc és a test bőrének állapotának részletes elemzése is elvégezhető. A készülék kozmetikusok, valamint egészségükkel foglalkozó személyek számára ajánlott. Az analizátor lehetővé teszi a nappali fényben láthatatlan bőrproblémák felismerését és diagnosztizálását. A készülék biztonságos a bőrre és a szemre.

Cikkszám: SKN885


29990 / db


Termék leírás

A készülék használata számos előnnyel jár a bőr állapotának megfelelő felméréséből és a megfelelő bőrápolási vagy kezelési javaslatból.

A bőranalizátor lehetőségeinek felhasználásával könnyebben eldönthető, hogy a vizsgált személy számára mely kozmetikai készítmények vagy ápoló kezelések válnak a legelőnyösebbek közé, és a kezeléssorozat elvégzése után ellenőrizni tudjuk azok hatékonyságát. Ez a vásárlói megközelítés növeli a szépségszalon presztízsét, és hitelessé teszi a vásárlók szemében.

A bőrparaméter-analizátor célja, hogy gyorsan felmérje a vizsgált bőr állapotát olyan paraméterek alapján, mint a nedvesség, a kenés és az érdesség (az epidermiszcsere sebességének felmérése), amely lehetővé teszi a helyes diagnózis felállítását és a megfelelő terápia ajánlását az adott adott területen. bőr. Analizátorunk nagy előnye a vizsgálati eredmény mentésének lehetősége.

 

A bőrállapot-elemzés menete teszterrel:

Helyezze az analizátor szondát a bőrre, majd nyomja meg a "Bekapcsolás" gombot, és néhány másodperc múlva a következő paraméterek eredménye:

A bőr hidratáltsági szintje  – 0-99%-os skálán történik. A normál bőr 45-55%-ban hidratált. Ha a mérési eredmény alacsonyabb, az azt jelenti, hogy a vizsgált személy bőre hidratáló kezelést és bőrhidratálást fokozó kezeléseket igényel.

Az epidermisz síkosságának mérése  - meghatározza, hogy a bőr természetes védőrétege elég vastag-e ahhoz, hogy betöltse szerepét. A kezelés eredményét 1-5 soros 5 fokozatú skálán határozzuk meg. Ha az eredmény 1-2 vonal, az azt jelenti, hogy a bőrt kezelni kell a bőr természetes hidratáló faktorának (NMF) újjáépítése érdekében. Ha 3 vonal jelenik meg a kijelzőn, akkor biztosak vagyunk abban, hogy a bőr megfelelően van kenve. 4-5 sor jelzi, hogy a bőr túl zsíros, ezért tisztító és normalizáló kezelést kell alkalmazni.

Az epidermális hámlás mérése  - a mérési skála is 5 fokozatú. 1-2 sor eredménye határozza meg a hámlasztást igénylő bőrt, azaz olyan kezeléseket, mint a peeling, a kavitációs peeling vagy a mikrodermabrázió. 3 sor azt jelenti, hogy a hámlás mértéke normális, 4 sor azt jelenti, hogy a bőr nagyon jó szinten van, 5 sor azt jelenti, hogy a bőr simasága tökéletes.

A bőr állapotelemzését arcmosás után végezzük, de akkor, amikor az teljesen megszáradt és a tisztítás után már nem maradt rajta víz.

A készülék használata nagyon egyszerű. Kapcsolja be, vigye fel a bőrre, és várja meg az eredményt. Az analizátort az eredmények értelmezésére vonatkozó utasítások kísérik - grafikus diagramok és táblázatok, amelyek a bőrparaméterek megfelelő tartományait tartalmazzák.

Bőrállapot-mérő –  a tökéletes mérő bioelektromos impedanciaanalízis (BIA) technológiával, amely egy non-invazív módszer, amely minden alkalommal pontos mérést biztosít. Célja: a bőr hidratáltságának, kenésének és az epidermális sejtek hámlási szintjének monitorozása.


A készlet tartalma:

Elemek: L1154 – 3 db.

Lengyel nyelvű használati útmutató

Tároló

Garantáljuk:

  • mérési pontosság,
  • 12 hónap garancia
  • ÁFA számla vagy nyugta
  • A készülék azonnal elérhető és 24 órán belül kiszállításra kerül

 
Műszaki adatok:

  • méretek: 106 x 14
  • memória: 5 mérés
  • nagy, leolvasható LCD kijelző - átlója 3,3 cm
  • súlya: 28g;
  • tápellátás: L1154 elemek – 3 db (a készlet tartalmazza);
  • szín: fehér – magasfényű